Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de voettekst

Een topoccasion is betaalbare luxe

Zou u wel eens een topklasse auto willen kopen die ook nog betaalbaar is? Dat kan nu, met onze topoccasions. Een unieke mogelijkheid om een Audi, BMW of zelfs een Mercedes te rijden. Allemaal grote namen, met vele voordelen. U vindt ze bij SPOTICAR.

 

Goede redenen om een topoccasion te kopen


Wie heeft er nou nooit van gedroomd om in een Audi A5, een Mercedes E-Klasse, een BMW X6 of zelfs een DS 7 Crossback te rijden? Heel veel mensen laten zich door de prijs weerhouden, maar dat bezwaar valt weg als u kiest voor een topoccasion. Des te meer omdat deze auto's vele voordelen bieden:

 

• Betaalbare luxe: ook met een lage kilometerstand is een gebruikte auto uit het topsegment financieel gezien veel aantrekkelijker dan een gelijkwaardig nieuw model. In tegenstelling tot middenklassers kunt u hier tienduizenden euro's besparen. Dat is dus de moeite waard.

 

• Auto's met de nieuwste technologie: of het nou gaat om een Mercedes E-Klasse, de Lexus RX of een Audi Q7, deze hoogwaardige gebruikte auto's zijn allemaal voorzien van de nieuwste innovaties. Een mooie gelegenheid om te genieten van bijvoorbeeld een heads-up display, airconditioning met drie zones of vele systemen voor bestuurdersondersteuning.

 

•Droomauto: het belangrijkste voordeel van een gebruikte auto uit het topsegment, dat is zijn uitstraling. Aan het stuur van een BMW 5 Serie of een Range Rover ontdekt u pas echt wat rijplezier is. En dat plezier wordt nog eens verdubbeld door krachtige motoren en heel veel comfort.

 


Topoccasions


Zoekt u een occasion uit het premiumsegment? Lees dan hier de informatie van SPOTICAR.


Gebruikte stadsauto's uit het premiumsegment


Wat is er nou beter om kennis te maken met de wereld van luxe dan een hoogwaardige gebruikte stadsauto? Voorbeelden hiervan zijn de Audi A1, de Mini John Cooper Works of een DS 3: allemaal geslaagde combinaties van sportiviteit, luxe en veelzijdigheid.

 


Gebruikte sedans uit het premiumsegment


Het selecte gezelschap van compacte topoccasions was nog nooit zo groot. DS 3, DS 4, Audi A3, Volvo V40… Allemaal modellen die tegenwoordig kunnen wedijveren met het beste op de markt: de BMW 1 Serie en de Mercedes A-Klasse.


Op de markt voor gebruikte reisauto's hebben de drie grote Duitse merken Audi, BMW en Mercedes het nog steeds voor het zeggen. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen met de nieuwste en verbeterde versie van de Peugeot 508.

 


Gebruikte SUV's en 4x4's uit het topsegment


Op dit moment doen luxe SUV's en 4x4's het erg goed. Deze grote en dynamische SUV's en 4x4's uit het gebruikte topsegment hebben de wind echt in de zeilen. Maar de Volvo XC60, de BMW X5, de Audi Q5 en de Mercedes-Benz GLC hebben dan ook het nodige in huis waar een automobilist blij van wordt. Dat geldt trouwens ook voor de Range Rover, die de laatste jaren weer helemaal terug is met aantrekkelijke modellen als de Evoque. En vergeet ook de nieuwe DS 7 Crossback niet, die gerust kan wedijveren met de beste en meest luxueuze SUV's.


Gebruikte stationwagens uit het premiumsegment


Op dit moment zijn Shooting Breaks de trend. Mercedes kwam als eerste met de CLS Shooting Break, die vervolgens op het platform van de A-Klasse als CLA Shooting Break werd geleverd.


Volvo blijft echter toonaangevend in dit segment met luxe stationwagens, met een volledige lijn van gebruikte V40's, V60's en V90, die bekend staan om hun ongeëvenaarde bagageruimte.

 


Gebruikte MPV's uit het premiumsegment


In dit segment vinden we weinig vertegenwoordigers van de topmerken, behalve dan de Mercedes B-Klasse en de BMW 2 Serie Gran Tourer.

U kunt ook kijken naar een topmodel breed inzetbare MPV, bijvoorbeeld een tweedehands Renault Espace Initiale Paris.


Waarom zou u voor een gebruikte topoccasion naar een professionele garage gaan?


Met SPOTICAR en zijn netwerk van 400 dealer vestigingen in het hele land kunt u zonder zorgen een gebruikte auto uit het topsegment kopen. U krijgt dan de zekerheid van vele voordelen:
• Een auto die van A tot Z gecontroleerd is
• Tot 24 maanden garantie
• Niet goed, dan een andere auto
• Gebruik van een leenauto
• 24 uur per dag ondersteuning bij pech.


U kunt ook bij SPOTICAR terecht voor een inruilbod op uw huidige auto en diverse financieringsoplossingen. Nog nooit was het kopen van een gebruikte auto uit het premiumsegment zo makkelijk en duidelijk.

Cookies accepteren