Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de voettekst
Bedrijfswagen occasion | SPOTICAR

Gebruikte bedrijfswagens: voordelen, garantie en punten waarop u moet letten

 

Geen enkele ondernemer kan zonder bedrijfswagen. Koelwagens, hoogwerkers, containerauto's of bestelwagens: het aantal toepassingen en functies is legio. Kiest u voor een tweedehands bedrijfswagen, dan kunt u flink wat geld besparen. Voordat u tot aanschaf overgaat, moet u alleen wel een aantal belangrijke punten controleren. Bij SPOTICAR kunt u terecht voor advies en de ideale gebruikte bedrijfswagen.

 

Soorten gebruikte bedrijfswagen

 

Bedrijfswagens kunnen worden onderverdeeld in een paar hoofdgroepen:

modellen die zijn afgeleid van een personenauto met slechts twee zitplaatsen;

  • modellen die zijn afgeleid van een personenauto met slechts twee zitplaatsen;

 

 

  • Grotere bestelwagens, van circa 4 tot 18 m³, waaronder de Citroën Jumpy, de Opel Vivaro of de Peugeot Expert, die meestal leverbaar zijn in verschillende lengtes, hoogtes en indelingen (diepere cabine, dubbele cabine, wel of geen ruiten in de laadruimte, met kaal chassis enz.) en daardoor kunnen voldoen aan de eisen van elke zakelijke rijder.

Voordelen van bedrijfswagens

Lichte bedrijfswagens zijn erg rendabel en hebben een aantal fiscale voordelen. Bent u btw-plichtig, dan kunt u de btw op de aanschafprijs, de brandstof en de onderhoudskosten terugvorderen.

Verder kan de binneninrichting helemaal op uw bedrijfsactiviteiten worden afgestemd.

Wilt u uw Citroën Berlingo of Opel Combo ombouwen tot koelwagen? Dat kan. Wilt u uw Peugeot Partner inrichten voor het vervoer van mindervaliden? Ga dan naar een carrosseriebouwer of garage, die de veranderingen precies op maat aanbrengt. Wilt u uw Opel Movano of Peugeot Boxer voorzien van een laadklep? Ook dat is mogelijk!

Waarom zou u voor een gebruikte bedrijfswagen naar een merk dealer gaan?

Koopt u een tweedehands bedrijfswagen bij een merk dealer, dan krijgt u de zekerheid van een tweedehands auto met garantie, die van A tot Z gecontroleerd is.

Met SPOTICAR koopt u uw auto bij een van onze dealervestigingen van Peugeot, Citroën en Opel en voorkomt u problemen die zich vaak voordoen bij de aanschaf van een gebruikte auto: verlopen APK, onvolledig onderhoud, mechanische gebreken of defecte airconditioning.

Waar wij voor staan: niet goed, dan een andere auto, grondige inspectie, tot 24 maanden garantie, 24 uur per dag en zeven dagen per week ondersteuning en een leenauto bij pech.

Cookies accepteren