Een gebruikte BMW kopen

Zo koopt u een gebruikte BMW

 

BMW is een van de kroonjuwelen van de Duitse auto-industrie. Het merk is synoniem voor luxe en sportiviteit, maar ook voor comfort en technische betrouwbaarheid. Hoewel sedans de kern van het leveringsprogramma vormen, heeft de fabrikant uit München ook andere modellen ontwikkeld en bouwt hij voor elk type automobilist een geschikte auto. Op de tweedehandsmarkt zijn deze topauto's voor aantrekkelijke prijzen te koop. Zo vindt u makkelijk uw gebruikte BMW.

 

Soorten tweedehands BMW's

 

De modellen van BMW zijn onderverdeeld in vijf hoofdgroepen: stadsauto's, sedans, coupés-cabrio's, SUV's en stationwagens/MPV's. Lees onze informatie over de beste gebruikte BMW's op de markt om een goede keuze te maken.

 

Gebruikte stadsauto's van BMW

 

 • BMW i3: deze elektrische stadsauto is een van de beste elektrische auto's die tweedehands te koop zijn. Een gebruikte BMW i3 presteert beter dan zijn concurrenten en is met zijn vergrote actieradius bijzonder praktisch.

 

Gebruikte sedans van BMW

 

 • BMW 1 Serie: een gebruikte BMW uit de 1 Serie is een van de beste auto’s van dit Duitse merk. Deze hatchback is met heel veel verschillende motoren verkrijgbaar. Gebruikte auto's uit de BMW 1 Serie kunnen heel beschaafd zijn (115 pk 116i), maar ook uiterst sportief (met 265 pk 130i benzinemotor).

 

 • BMW 3 Serie: deze serie is vanaf 1975 op de markt en is tweedehands de meest verkochte serie van het merk. De auto's zijn verkrijgbaar in een vier- of vijfdeurs GT-versie en zijn geschikt voor elk type automobilist.

 

 • BMW 4 Serie Grand Coupé: de lijnen van een vierdeurs coupé met een sportief temperament: dat is de gebruikte BMW 4 Serie Grand Coupé.

 

 • BMW 5 Serie: een buitengewoon geslaagde sedan, die niet bang is voor de lange afstanden. Een gebruikte BMW 5 Serie in zeer goede staat is te vinden vanaf 18.000 euro. En die waarde gaat niet verloren.

 

 • BMW 6 Serie: bij deze gebruikte volbloed GT's gaat het vooral om de reis, en niet zozeer om de bestemming.

 

 • BMW 7 Serie: gebruikt is deze serie echt het vlaggenschip van het merk. De auto's zijn geheel naar wens te personaliseren en worden aangeboden in een verlengde versie en als oplaadbare hybride.

 

Gebruikte coupés en cabrio's van BMW

 

Het vakmanschap van BMW is ook af te zien aan zijn coupés en cabrio's.

 

 • BMW 1 Serie Cabriolet: deze gebruikte cabrio combineert comfort, de uitrusting van een sedan en de voordelen van een cabriolet.

 

 • BMW 2 Serie coupé: met lijnen waarin agressiviteit, elegantie, dynamiek en sportiviteit samengaan is een coupé uit de BMW 2 Serie een aanlokkelijke optie.

 

 • BMW 4 Serie coupé en BMW 4 Serie cabriolet: hiermee kiest u voor een esthetisch zeer geslaagde auto, echt rijplezier en uiterst sportieve prestaties. Maar een gebruikte coupé of cabriolet uit de BMW 4 Serie is natuurlijk ook gewoon heel comfortabel voor de lange afstanden.

 

 • BMW 8 Serie Coupé en BMW 8 Serie Cabriolet: de gelukkige eigenaar van een gebruikte coupé of cabriolet uit de BMW 8 Serie kan genieten van uitzonderlijke prestaties en de allerbeste technologie.

 

 • BMW Z4: wendbaar en dynamisch: zo mogen we een gebruikte BMW Z4 gerust omschrijven.

 

Gebruikte SUV's en 4x4's van BMW

 

 • BMW X1: dit is een verkorte versie van de X3 en de X5. Toch is een gebruikte BMW X1 echt een volwaardige SUV van BMW.

 

 • BMW X2: deze auto verrast zijn omgeving met een uiterlijk dat het midden houdt tussen een stationwagen, een crossover en een SUV. De versnellingsbak met dubbele koppeling van een gebruikte BMW X2 is goed voor heel veel rijcomfort en uiterst dynamische rijeigenschappen.

 

 • BMW X3: een gebruikte BMW X3 is voorzien van een xDrive integrale transmissie.

 

 • BMW X4: dit is de beste SUV van het merk, met een verleidelijk design, een prachtig ruim interieur en heel veel bagageruimte. De 30d dieselmotor van een gebruikte BMW X4 behoort tot de beste krachtbronnen die er zijn.

 

 • BMW X5: dit was de allereerste SUV van het merk uit München, met een combinatie van raffinement en de allerbeste technologie.

 

 • BMW X6: een gebruikte BMW X6 houdt het midden tussen een coupé en een SUV. Dit model stond aan de basis van een hele nieuwe categorie SUV's.

 

Gebruikte Touring-stationwagens van BMW

 

 • BMW Touring: de BMW's zijn ook leverbaar in een stationuitvoering en heten dan Touring: gebruikte BMW 3 Serie Tourings en BMW 5 Serie Tourings bezitten alle goede eigenschappen van de sedans waarvan zij zijn afgeleid en hebben daarnaast enorm veel bagageruimte.

 

Tweedehands MPV's van BMW

 

 • BMW 2 Serie Active Tourer: BMW heeft ook aan grote gezinnen gedacht. De grote bagageruimte van 1.510 liter (met neergeklapte achterstoelen) van een BMW 2 Serie Active Tourer spreekt wat dat betreft voor zichzelf. Wilt u nog meer bagageruimte, kies dan voor een Gran Tourer.

 

Waarom zou u voor een gebruikte BMW naar een merkdealer gaan?

 

Wie voor een gebruikte BMW naar een van de 400 aangesloten dealers van SPOTICAR gaat, kiest voor de zekerheid van een gecontroleerde auto met 100% garantie, en dus voor kopen zonder zorgen.

 

Bij onze dealers kunt u ook terecht voor een financiering op maat (langlopende lease, lease met koopactie, klassieke financiering enz.) en een inruilbod op uw huidige auto.

Bij SPOTICAR garanderen wij: Een omruilregeling voor als u niet tevreden bent met uw aankoop, tot 24 maanden garantie, een grondige controle van de auto en 24 uur per dag en zeven dagen per week ondersteuning bij pech.

SPOTICAR
SPOTICAR
Bent u op zoek naar een gebruikte BMW maar weet u niet welk model u moet kiezen? SPOTICAR helpt u om de juiste keuze te maken.
SPOTICAR OCCASIONS