Financieringsmogelijkheden

Diverse oplossingen voor uw situatie

 

Niet iedereen beschikt bij aanschaf van een gebruikte auto over dezelfde middelen of financiële mogelijkheden. Daarom adviseren wij diverse oplossingen voor de financiering van uw gebruikte auto: van contante betaling tot lening of lease. Bij SPOTICAR is er een persoonlijke oplossing voor elke situatie.

 

Oplossing 1: uw gebruikte auto leasen

 

Leasen (of leasen met de optie tot koop) wordt steeds populairder, en dat geldt ook voor langlopende lease.

 

In dit geval zijn er twee mogelijkheden:

 

  • Lease met de optie tot koop: na afloop van de leaseperiode kunt u de auto kopen voor een bedrag dat al is vastgesteld bij het afsluiten van het leasecontract.

 

  • Langlopende lease: u least een gebruikte auto gedurende een bepaalde tijd en kunt na het aflopen van het contract weer een andere auto leasen.

 

SPOTICAR biedt voor beide varianten voordelige mogelijkheden, inclusief onderhoud.

 

Oplossing 2: een gewone lening afsluiten voor uw gebruikte auto

 

Een persoonlijke lening is de oudste methode om de aanschaf van een gebruikte auto te financieren. Waar kunt u terecht voor zo'n lening?

 

  • Een gewone bank
  • Een financieringsinstelling of leningverstrekker
  • Eigen financieringsafdelingen van autofabrieken
  • Onafhankelijke financieringsmaatschappijen.

 

Hoewel het meestal geen probleem is om een lening af te sluiten voor de aanschaf van een gebruikte auto adviseren wij u wel om ten minste 20% eigen geld in te brengen. U krijgt dan makkelijker een lening. Bovendien betaalt u dan minder rente en wordt uw maandbedrag dus ook lager.

 

Maar bedenk altijd wel: geld lenen kost geld!

 

Uw SPOTICAR-garage doet u graag een concurrerend financieringsvoorstel.

 

Oplossing 3: profiteren van een aantrekkelijk inruilbod van SPOTICAR

 

Ruil uw huidige auto in bij aankoop van een nieuwe tweedehands auto. Bij SPOTICAR doen wij u een aantrekkelijk inruilbod.

 

Het inruilbedrag kunt u geheel of gedeeltelijk inbrengen bij een gewone lening of gebruiken voor het betalen van een eerste leasetermijn.

 

Oplossing 4: sparen voor contante aankoop van uw gebruikte auto

 

Kiest u ervoor om uw gebruikte auto contant te betalen, dan hebt u vaak al een flink bedrag gespaard. Wilt u bijvoorbeeld over drie jaar een andere auto kopen, dan kunt u tijdig beginnen met sparen.

 

Dat is heel goed mogelijk als u bijvoorbeeld een gebruikte Renault Twingo uit 2010 wilt kopen. Gaat u voor een gebruikte DS7 Crossback, dan ligt dat iets anders...., maar is het zeker niet onmogelijk.

 

Deze oplossing heeft als belangrijkste voordeel dat u geen rente over de lening betaalt.

SPOTICAR
SPOTICAR
Veel mensen hebben een auto nodig om bijvoorbeeld naar hun werk te gaan en kunnen dan niet zonder. Soms moeten ze er een lening voor afsluiten, terwijl anderen liever contant betalen. Steeds meer automobilisten kiezen echter voor leasen: met de optie tot koop, of de zogenoemde operationele lease.
SPOTICAR OCCASIONS