De best betaalbare occasions

Betaalbare gebruikte auto's: bekijk hier de selectie van SPOTICAR

 

Als u een voordelige tweedehands auto koopt, dan wilt u natuurlijk geen miskoop doen. Maar u wilt ook geen concessies doen aan betrouwbaarheid, prestaties en uiterlijk. Lees daarom de tips van SPOTICAR.

 

De beste betaalbare occasions in elke categorie

 

Om het u bij het zoeken naar een voordelige gebruikte auto makkelijk te maken, heeft SPOTICAR een selectie gemaakt van de beste modellen op de markt. Per categorie vindt u hier auto's die een leuke prijs combineren met kwaliteit en betrouwbaarheid:

 

  • Betaalbare gebruikte stadsauto's: al vanaf het begin is een tweedehands Opel Corsa toonaangevend als het gaat om betrouwbaarheid. Met deze stadsauto is de kans op pech klein. Bovendien beschikt u over veel binnenruimte bij compacte buitenafmetingen. Dit model is ook interessant omdat het al voor minder dan tienduizend euro op de markt te vinden is. Maar ook andere stadsauto's zijn zeker de moeite waard, bijvoorbeeld de Peugeot 208, de Citroën C3 en de Ford Fiesta.

 

  • Voordelige gebruikte hatchbacks: zoekt u een compacte hatchback, dan kunt u haast niet om een tweedehands Citroën C4 heen. Deze Franse auto geeft u de meeste waar voor uw geld, vooral door zijn betrouwbare motoren, zijn veelzijdigheid en zijn rijeigenschappen. Maar ook de Peugeot 308, de Opel Astra, de Ford Focus en de Renault Megane zijn interessante en betaalbare occasions. Wilt u iets meer, en bovendien hybride rijden, dan kunt u altijd gaan voor de vooruitstrevende Toyota Prius.

 

  • Betaalbare tweedehands MPV's: in dit segment is de Dacia Lodgy prijspakker, met zijn ongeëvenaarde verhouding tussen prijs en ruimte. Andere interessante alternatieven met weliswaar een iets hogere prijs maar meer comfort zijn de Citroën Picasso, de Opel Zafira en de Renault Scénic.

 

  • Voordelige tweedehands gezinsauto's: gezinnen met een klein budget gaan haast vanzelf voor een wat oudere Ople Astra of de Peugeot 308. Ondanks de schappelijke prijs leveren deze auto’s uitstekende prestaties. Maar denk ook aan de Citroën Berlingo, waarvan er veel te vinden zijn op de markt voor gebruikte multivans.

 

  • Goedkope tweedehands SUV's: in dit segment is een Dacia Duster ontegenzeggelijk de goedkoopste tweedehands SUV die er op de markt te vinden is. Maar u kunt ook naar een Peugeot 2008 kijken als u wat meer luxe wilt, of naar een tweedehands Opel Mokka, vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

  • Voordelige gebruikte stationwagens: wilt u het slim aanpakken, dan is een gebruikte Peugeot 308 SW of de Opel Astra Sports Tourer met de uitstekende verhouding tussen prijs en ruimte eigenlijk de enige oplossingen. Als u iets meer te besteden hebt, dan is de Citroën C5 mogelijk iets voor u. En als voor u een stationwagen ook best mooi mag zijn, ga dan voor de Opel Insignia Sports Tourer.

 

Waarom zou u voor een betaalbare occasion naar een merk dealer gaan?

 

Wie zijn betaalbare gebruikte auto bij SPOTICAR koopt, kiest voor de zekerheid van een goede deal. Bij ons netwerk van 400 vestigingen vindt u niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen maar wordt de auto van uw keuze ook nog eens grondig gecontroleerd. Om problemen te voorkomen krijgt u zelfs tot 24 maanden garantie, 24 uur per dag ondersteuning bij pech en kunt u gebruikmaken van een leenauto.

 

Bij onze dealers kunt u ook terecht voor exclusieve diensten: een inruilbod op uw huidige auto, maatwerkfinancieringen en de zekerheid van "niet goed, dan een andere auto". Kortom: alles wat u nodig hebt voor een betaalbare occasion.

SPOTICAR
SPOTICAR
Zoekt u een voordelige tweedehands auto? Bij Spoticar hebt u een enorme keuze aan betaalbare modellen en kunt u terecht voor exclusieve diensten en vakkundig advies.
SPOTICAR OCCASIONS