Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de voettekst
Profiteer tijdelijk van 5,9% rente op uw elektrische SPOTiCAR occasion

Profiteer van 5,9% rente op alle elektrische occasions

ONTDEK ONZE TIJDELIJKE ACTIE

Ontdek uw elektrische droomauto met onze exclusieve financieringsactie! Bent u op zoek naar een tweedehands auto die stijl en dynamiek perfect combineert? Zoek dan niet verder! SPOTiCAR biedt u een unieke kans om volledig elektrisch te rijden tegen een aantrekkelijk rentetarief van slechts 5,9% op alle 100% elektrische SPOTiCAR occasions.


🌟 Vind uw droomauto


Bij SPOTiCAR vind u alleen tweedehands auto's van topkwaliteit, gecontroleerd op maar liefst 100 punten en met een uitgebreid garantiepakket. Of u nu op zoek bent naar een sportieve hatchback, een gestroomlijnde sedan of een veelzijdige SUV, u vindt de perfecte match in ons gevarieerde aanbod. En als u ervoor kiest de occasion van uw dromen te financieren profiteert u nu tijdelijk van ons speciale rentetarief van 5,9% op alle elektrische tweedehands auto's, zodat u betaalbaar in stijl kunt rijden.


🛠️ Ongeëvenaard vertrouwen


U kunt erop vertrouwen dat elke occasion bij SPOTiCAR strenge controles ondergaat om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. U kunt met een gerust hart rijden in de wetenschap dat het voertuig van uw keuze gecheckt is op maar liefst 100 punten en een verse onderhoudsbeurt heeft gehad.


Financieringsopties 


Een elektrische occasion rijden zonder het hele bedrag meteen te hoeven betalen? Ontdek de flexibele financieringsopties die bij jouw budget en voorkeuren passen. De experts bij uw SPOTiCAR dealer zijn er om u bij elke stap te helpen, zodat het aankoopproces soepel en probleemloos verloopt. Vind vandaag nog uw perfecte match Bezoek onze showrooms of ontdek ons ruime aanbod online.

 

  Contantprijs Aanbetaling / inruil Totaal Kredietbedrag Looptijd in mnd Debetrente-voet Jaarlijks kosten % Maandbedrag Totaal te betalen bedrag
Peugeot e-208 € 25.000 € 7.750 € 17.250 48 5,9% 5,9% € 289 € 20.012
Opel Corsa-e € 30.500 € 10.523 € 19.978 48 5,9% 5,9% € 325 € 23.233

Betaalplan is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland  B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via spoticar.nl of bij de dealer. Op verzoek sturen wij het standaard informatiedocument toe. Het actierentetarief is 5,9%, van toepassing op alle volledig elektrische personenwagen occasions. In de voorbeelden is uitgegaan van een aanbetaling en restantbetaling. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig t/m 31 mei 2024. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

 

Let op! Geld lenen kost geld

Cookies accepteren