DE TWEEDEHANDSE BEDRIJFSWAGENS

Bent u een professional, ambachtspersoon of handelaar? Heeft u laadruimte nodig om materialen of werktuigen te vervoeren?

 

SPOTICAR BEDRIJFSWAGENS

 

SPOTICAR biedt een breed scala aan bedrijfswagens, aangepast aan uw behoeften en uw professionele wensen.

Met uw bedrijfsvoertuig geselecteerd door SPOTICAR, zult u besparingen bij uw aankoop realiseren in goed vertrouwen. Ons netwerk van professionals PEUGEOT, CITROËN en OPEL zal u begeleiden bij de keuze van uw occasion bedrijfsvoertuig, u een financiering op maat aanbieden en vervolgens zorgen voor het onderhoud.

Al onze commerciële auto's worden grondig geïnspecteerd en zijn gegarandeerd, tot wel 24 maanden. En in het geval van een storing, zullen onze professionals uw mobiliteit garanderen in de beste omstandigheden, 365 dagen per jaar.

De meeste van onze voertuigen hebben een Gross Vehicle Weight (GVW) van minder dan 3,5 ton en kunnen worden bestuurd met een gewoon rijbewijs B.

WELK TWEEDEHANDS BEDRIJFSVOERTUIG KIEST U?

Er zijn veel categorieën bedrijfsvoertuigen.

Uw keuze zal voornamelijk bepaald worden door uw dagelijkse bedrijfsbehoeften: welk laadvolume heeft u nodig? Hoeveel mensen moet u vervoeren? Welke lengte en minimale hoogte hebt u nodig? Wat is de minimale belasting in kg? Welke apparatuur hebt u dagelijks nodig (airconditioning, bluetooth, navigatie, enz...). Zonder het budget te vergeten waarover u beschikt, maandelijks of contant.

SPOTICAR BEDRIJFSWAGENS

EEN GEBRUIKTE BEDRIJFSAUTO: DE VERSCHILLEN OP DE MARKT

Bedenk voordat u een bedrijfsauto gaat kopen goed waarvoor u de auto gaat gebruiken. Zoekt u bijvoorbeeld een gesloten bestelwagen met een extra grote laadruimte, of hebt u een gekoelde laadruimte nodig of misschien een laadklep?

Het voordeel van de aanschaf van een gebruikte bedrijfsauto is de vergeleken met een nieuwe auto aantrekkelijkere prijs. Voor nog geen 10.000 euro kunt u een goed uitgeruste bestelwagen kopen. De opties die bij een nieuwe auto te duur zouden zijn, passen nu wel binnen uw budget. Boven de 10.000 euro vindt u zeer compleet uitgeruste gebruikte bestelbussen met een groot laadvolume (zoals bijvoorbeeld de Peugeot Expert). Bepaal wat u nodig hebt, stel uw budget vast en ga op zoek. Met de zoekmachine van spoticar.nl biedt SPOTICAR u een ruime keuze uit gebruikte bedrijfsauto's van allerlei merken. U vindt er al bestelwagens vanaf 5000 euro!

SPOTICAR BEDRIJFSWAGENS

Een gebruikte bedrijfsauto: criteria om tot de juiste keuze te komen

Naast de voor de hand liggende uiterlijke criteria zijn praktische aspecten bepalend voor de keuze van de juiste gebruikte bedrijfsauto. Hieronder vindt u een lijst van vragen die u uzelf moet stellen en punten waar u op moet letten.

•  Welke motor moet ik kiezen? Bedrijfsauto's zijn in de overgrote meerderheid voorzien van een dieselmotor. Dieselmotoren zijn ook bij intensief gebruik relatief zuinig. In de grotere modellen leveren ze vaak tussen de 100 en 120 pk. Vergeet niet dat het motorvermogen belangrijk is als u vaak vol beladen op pad bent!

•  Welk laadvolume heb ik nodig? Voor een gebruikte bedrijfsauto zijn laadvolume en laadvermogen essentiële factoren. Bekijk het maximaal toegestane totaalgewicht en het maximaal toegestane treingewicht. Houd daar bij de aanschaf van de bedrijfsauto rekening mee als u zware lading moet vervoeren.

•  Welke uitrusting vind ik belangrijk? Bij de uitrusting van een bedrijfsauto moet u denken aan voorzieningen die het vervoeren en in- en uitladen van voorwerpen vergemakkelijken. Naast stuurbekrachtiging of elektrisch bedienbare ruiten moet u ook de hulpsystemen in uw wensenlijst opnemen, ze kunnen u het werk namelijk heel wat gemakkelijker maken: laadklep, ingebouwd GPS, parkeerhulp enz. Controleer of alle uitrustingselementen werken en niet door de vorige eigenaar op een verkeerde manier zijn gebruikt.

Kies voor een aankoop met vertrouwen SPOTICAR met zijn 400 verkooppunten in Nederland, dealers en vertegenwoordigers van PEUGEOT, CITROËN en OPEL, die u begeleiden bij uw aankoop en een garantie bieden van maximaal 24 maanden, financiering op maat en overname van uw huidig bedrijfsvoertuig.